Calendar gastronomic 2015
10,56 lei
PRP: 12,00 lei

Calendar gastronomic 2015

thumbthumb
PRP: 12,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 10,56 lei
Diferență: 1,44 lei
Disponibilitate: în stoc - in stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 380
Categoria: Carti de Bucate

DESCRIERE

Biftec tartar

Ingrediente: 1 kg muşchi vacă, I gălbenuş, 1 lingură ceapă, tocată foarte mărunt, 1 lingură pătrunjel, fin tocat, 1 lingură muştar, piper, 1 lămâie, 2 linguri ulei, 1 linguriţă oţet, sare.

Mod de preparare: Se curăţă carnea de pieliţe şi grăsime, se trece de trei ori prin maşina de tocat şi se amestecă bine cu gălbenuş, piper, sare, ceapa, oţet şi pătrunjel.

Se bate totul bine cu o lingură de lemn, timp de 10-15 minute, adăugând uleiul treptat. Se serveşte garnisit cu felii de lămâie.

Orez cu mazăre

Ingrediente: 4 pahare orez, 1 kg mazăre boabe, 5 pahare zeamă de came, 2 kg came fiartă de vită, 2 cepe, 1 kg came tocată de vită, ulei, sare, piper. Mod de preparare: Se pun boabele de mazăre intr-un vas cu ulei încins, se călesc 8-10 minute, până se înmoaie, se adaugă zeama de came şi se mai lasă cam 20 de minute. Se adaugă carnea fiartă, tăiată cubuleţe şi cea tocată, prăjită uşor în ulei, amestecând bine. Se adaugă orezul după câteva minute, amestecând din nou. Se acoperă cu un capac şi se lasă la foc potrivit, până ce zeama e total absorbită. Se serveşte cald, cu sâmburi de migdale amare sau seminţe de brad prăjite în unt.

Limba: romana
Nr. pagini: 380
Dimensiuni: 11X15
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0317 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.