Ingrediente
Pregatiti un aluat obisnuit folosind: 1 kg de faina, ½ kg de untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta, drojdie si sare; (pentru umplutura din brinza): ½ kg de telemea cu 100 g de unt, 2 linguri de faina, 2 oua intregi, putin lapte si sare; (pentru umplutura din carne): ½ kg de carne macra

Mod de preparare
Lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi intindeti foi subtiri de 1/2cm. Framintati telemeaua cu untul, faina, ouale, lapte si sare (ingredientele pentru umplutura din brinza). Rumeniti pe jumatate, in putina grasime, carnea macra, taiata in bucati mici. Adaugati foarte putina apa si lasati 15 minute carnea sa fiarba inabusit. In acest timp, intr-o tava, la cuptor, coaceti o ceapa, potrivit de mare. Cind carnea s-a racorit bine treceti-o prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, adaugati 2 oua crude, sare si piper dupa gust.