Ceai. Ciocolata. Cafea. Istorie, beneficii, retete
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc - in stoc
Autor: Oana Stefanescu
Editura: ALLFA
Anul publicării: 2014
Pagini: 224
Categoria: Carti de Bucate
DESCRIERE
Aceasta lucrare cuprinde un istoric al ceaiului si al cafelei. Se vorbeste despre ariile de raspandire a ceaiului, cafelei, a arborelui de cacao, despre tipurile si sortimentele de ceai, cafea. Sunt prezentate retete cu ceai, cafea si povesti despre casele celebre de ciocolata.
Despre ceai:
- istoria ceaiului in India, China, apoi Europa;
- fazele prin care trece ceaiul: cultivare, recoltare, zvantare, fermentare, uscare;
- Sortimente de ceaiuri.
Despre ciocolata:
- arborele de cacao;
- povestea caselor celebre de ciocolata.
Despre cafea:
- istoria cafelei;
- metode de preparare a cafelei;
- despre cafenele renumite;
- producatorii de cafea.
Limba: romana
Nr. pagini: 224
Dimensiuni: 14.5X17
An aparitie: 2014
Top 10
-Cărți noi
-- 35,70 leiPRP: 42,00 lei
- 40,80 leiPRP: 48,00 lei
- 40,80 leiPRP: 48,00 lei
Promoţii
-- 37,90 leiPRP: 45,00 lei
- 10,56 leiPRP: 12,00 lei
- 7,48 leiPRP: 8,50 lei
RECENZII