Condimente şi plante aromatice
Preț: 32,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Patricia Alexandra Pop
Editura: House of Guides
Anul publicării: 2011
Pagini: 136
Categoria: Enciclopedii
DESCRIERE
Asezonarea este o artă, nu o ştiinţă exactă, cu formule stricte. Există, totuşi, unele asocieri care merg „la sigur“. De exemplu, brânzeturile se potrivesc foarte bine cu chimenul, busuiocul, mărarul, menta, seminţele de ţelină, nucşoara, piperul sau ceapa de tuns. Carnea de vită are cel mai bun gust când îi adăugăm dafin, ardei iute, curry, chimen, usturoi, măghiran, oregano, rozmarin, piper, cimbru sau tarhon… . Şi am putea continua pe multe pagini, dar, până la urmă, sunt chestiuni care depind de gustul şi fantezia culinară ale fiecăruia.
Găsiţi în acestă carte poveştile a 45 de condimente, plante aromatice şi amestecuri de condimente, precum şi 85 de reţete delicioase şi… parfumate.
Limba: romana
Nr.pagini: 136
An aparitie: 2011
Top 10
-Cărți noi
-Promoţii
-- 59,00 leiPRP: 63,50 lei
- 25,50 leiPRP: 30,00 lei
- 19,80 leiPRP: 22,00 lei
RECENZII