Condimente şi plante aromatice

thumbthumb
Preț: 32,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2011
Pagini: 136
Categoria: Enciclopedii

DESCRIERE

Asezonarea este o artă, nu o ştiinţă exactă, cu formule stricte. Există, totuşi, unele asocieri care merg „la sigur“. De exemplu, brânzeturile se potrivesc foarte bine cu chimenul, busuiocul, mărarul, menta, seminţele de ţelină, nucşoara, piperul sau ceapa de tuns. Carnea de vită are cel mai bun gust când îi adăugăm dafin, ardei iute, curry, chimen, usturoi, măghiran, oregano, rozmarin, piper, cimbru sau tarhon… . Şi am putea continua pe multe pagini, dar, până la urmă, sunt chestiuni care depind de gustul şi fantezia culinară ale fiecăruia.

Găsiţi în acestă carte poveştile a 45 de condimente, plante aromatice şi amestecuri de condimente, precum şi 85 de reţete delicioase şi… parfumate.

Limba: romana

Nr.pagini: 136

An aparitie: 2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0318 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.