Cresterea Prepelitelor. O afacere cu profit in 62 zile
DESCRIERE
Cum să câştigi 3 salarii pe luna, crescând prepeliţe într-un spaţiu de numai 20 mp?
Iată cum afacerea ta cu prepelite devine profitabilă in doar 62 de zile şi iţi aduce 550 lei, la fiecare 125 lei investiţi în producţie
Afacerea necesită spatii de creştere foarte mici, cheltuielile cu echiparea şi procurarea materialului matca scăzute, iar timpul necesar intretinerii fermei este de 40 min/zi la 1000 de capete!
Afla cum sa atragi consumatorii individuali sau firmele de alimentatie publica, restaurantele, magazinele si pieţele agro-alimentare şi chiar firmele care exporta produse de gaini si prepelite.
PROFITUL afacerii apare dupa doar 62 de zile. In primele 40 de zile, prepeliţele ajung la maturitate şi încep ouatul.
La 500 de capete productia zilnica este de 450 oua. Costurile de productie (furaje, curent, apâ) sunt de aprox. 12,5 lei/zi şi doar valorificarea celor 450 de oua la 0,15 lei/ou, inseamnă venituri zilnice de 67,5 lei, ceea ce duce la un profit de 55 lei/zi
Industrializarea şi automatizarea afacerii cu prepeliţe se poate face şi din fonduri europene nerambursabite şi îţi poate aduce încasari de 20250 lei pe luna la o fermă de 5000 capete, dacă scădem cheltuielile avem un profit lunar de 16500 lei.
Creşterea prepelitelor este o afacere profitabilă, necesită investiţie mică şi are piaţă de desfacere internă in continuă dezvoltare şi piaţa de export cu potenţial uriaş, cu toate acestea nu există producători mari!
Acest tip de afacere este la inceput in Romania aşa că nu-i lăsa pe altii sa-ti ia clienţii. începe acum căt încă se poate intra uşor pe piaţă!
Din acest ghid descoperi totul despre creşterea prepeliţelor şi cum să transformi această activitate într-o afacere profitabilă după doar 62 de zile.
In ghid găseşti răspunsuri la întrebări şi informaţii precum:
Care este investiţia pentru o afacere cu prepeliţe?
Dacă nu am bani deloc, cum fac?
Deşi investiţia este foarte mică ti-am pregătit un ghid in care găseşti cei 9 paşi de parcurs pentru a începe afacerea cu FONDURI EUROPENE nerambursabile (singura condiţie să ai spatiul pe numele tău sau închiriat pe min. 5 ani)
Ce acte am nevoie pentru a porni o afacere cu prepeliţe?
Căt de rentabilă este afacerea?
Perioada de incubaţie foarte scăzută de doar 16-17 zile, cantitate mică de furaje consumate zilnic - 22-30 g/adult, faptul că prepeliţele oua la fiecare 18 ore şi atingerea rapidă a maturităţii prepeliţelor de carne (faraon) la 40-50 de zile, fac din creşterea prepeliţelor o activitate al naibi de profitabilă.
Care este spaţiul necesar creşterii prepeliţelor? Pe un metru pătrat se pot creşte 120 prepeliţe (cuşti suprapuse), înseamnă că o crescătorie poate fi amenajată într-o clădire deja existentă - grajd, coridor garaj, etc.
Singurele condiţii care trebuie asigurate în spaţiul amenajat le găseşti in ghidul Creşterea Prepeliţelor, afacere cu profit in 62 Zile.
Timpul alocat îngrijirii zilnice este de aprox. 25 min. dimineaţa (administrare apa şi hrană) iar seara 15 min. pentru culesul ouălelor.
De ce să cresc prepeliţe şi nu alte păsări?
Cererea locală nesatisfacută, competitorii puţini, posibilitatea de a face export dată de cererea ridicata din ţarile occidentale, rezistenţa prepeliţelor la boli, carnea cu conţinut scăzut in grăsimi şi colesterol, ouăle gustoase şi sănătoase, valorificarea totală inclusiv a dejecţiilor foarte cautate de crescătorii de flori, fac din creşterea prepeliţelor o activitate uşor de exploatat şt valorificat.
De ce echipament am nevoie pentru a creşte prepeliţe?
Informaţii complete privind echipamentul, tipul de incubator şi eclozionator şi firmele de încredere care le comercializează la preţul corect le gasesti in ghidul Creşterea Prepeliţelor, afacere cu profit in 62 zile.
Reproducerea şi împerecherea la prepeliţe, depinde foarte mult de raportul dintre masculi şi femele dintr-o baterie, aşadar la o baterie de 50 păsări este recomandat să avem 13 masculi şi 37 de femele... mai multe secrete despre împerechere folosite de crescătorii de elită găseşti in ghidul Creşterea Prepeliţelor, afacere cu profit in 62 zile.
Incubarea şi ecloziunea.., descoperă pas cu pas procesul de reproducere, de la cum să selectezi ouăle şi ce să faci cu ele 2-3 zile înainte de incubat, şi până la temperatura optimă şi diferitele tehnici de ecloziune.
Sunt lucruri uşor de aplicat, care pot face diferenţa dintre o afacere de succes sau falimentul provocat de natalitatea scăzută.
Clocitoarea este tratată într-un capitol întreg in ghidul Creşterea Prepeliţelor, afacere cu profit in 62 zile, deoarece metodele prezentate in ghid sunt esenţiale pentru a avea o natalitate sporită a puilor de prepeliţă.
Descoperă secretul privind hranirea prepeliţelor, pentru a obţine un randament maxim la ouat. In primul rând cumpără furaj pentru maxim 2 luni, ca să nu îşi piardă din valoarea nutritivă sau să se strice.
Descoperă metodele de ingrijire ale tineretului, şi cum alegi prepeliţele pentru ouă şi cele pentru carne. Aceste informatii îţi ajută afacerea să atingă o rată de profitabilitate maximă!
Sănătatea populaţiei de prepeliţe poate face diferenţa intre profit şi faliment. De aceea ţi-am pregătit un capitol întreg despre boli şi un altul despre îngrijirea prepeliţelor şi greşelile de creştere care duc la anomalii, boli şi malformaţii!
Valorificarea prepeliţelor începe după 40 de zile când prepeliţele încep să ouă (media fiind de 25-30 ouă/lună/prepeliţă, la o crescătorie de 500 capete, rezultă 12.000 ouă/lună, vândute cu 0,15- 0,2 lei/ou, ai venituri lunare de 1500 lei, adică un profit de 1150 lei doar din ouă.
In plus se valorifică carnea şi dejecţiile care sunt un îngrăşământ foarte căutat de florării…
Limba: romana
Nr.pagini: 88
Dimensiuni:
An aparitie: 2013
Top 10
-Cărți noi
-- 35,70 leiPRP: 42,00 lei
- 40,80 leiPRP: 48,00 lei
- 40,80 leiPRP: 48,00 lei
Promoţii
-- 7,92 leiPRP: 9,00 lei
- 28,78 leiPRP: 32,70 lei
- 7,48 leiPRP: 8,50 lei
RECENZII