CULTURA LEGUMELOR - Editia a III-a revizuita
DESCRIERE
Autorii, personalitati de prestigiu in domeniu, au elaborat aceasta lucrare intr-o a treia editie, revizuita si actualizata în informatii privind calitatea productiei, rentabilizarea culturilor si alte aspecte care, prin natura lor, se reinnoiesc foarte repede (sortimente, ingrasaminte, pesticide etc.).
Pornind de la importanta sociala si economica a legumiculturii, cu accent pe importanta legumelor in alimentatie, lucrarea, in cele 20 de capitole, trateaza speciile legumicole din Romania si din alte tari, lucrarile de intretinere a culturilor de legume, recoltarea, condit?ionarea si valorificarea productiei etc.
Continutul lucrarii se adreseaza atat specialistilor, cat si fermierilor din exploatatiile mari si, nu in ultimul rand, gradinarilor sau cultivatorilor de legume.
Din cuprins:
-Legumele si legumicultura
-Legumele radacinoase
-Legumele din grupa verzei
-Legumele bulbifere
-Legumele verdeturi
-Legumele cultivate pentru pastai,boabe verzi si capsule
-Legumele solanacee
-Legumele cucurbitacee
-Legumele condimentare
-Legumele perene
Limba: romana
Nr.pagini: 628
Dimensiuni:
An aparitie: 2013
Top 10
-Cărți noi
-Promoţii
-- 7,92 leiPRP: 9,00 lei
- 72,00 leiPRP: 85,00 lei
- 28,00 leiPRP: 30,00 lei
RECENZII