Fără grăsimi - 85 de reţete gourmet - Cinzia Trenchi, Maurizio Cusani
Preț: 79,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor: Maurizio Cusani, Cinzia Trenchi
ISBN: 978-606-683-518-3
Editura: Didactica Publishing House
Anul publicării: 2018
Pagini: 224
Format: 19 x 24.5
Categoria: Carti de Bucate
DESCRIERE
Fără grăsimi - 85 de reţete gourmet
Tot ceea ce ingerezi „devine" parte din tine. Prin urmare, este extrem de important să mănânci alimente sănătoase şi naturale, aşa cum făceau străbunii noştri. În zilele noastre, în ţările dezvoltate, să mănânci alimente cu adevărat sănătoase şi naturale a devenit un obiectiv din ce în ce mai greu de atins: utilizarea pesticidelor, a conservanţilor, a hormonilor, a antibioticelor şi a coloranţilor în agricultură, creşterea animalelor şi prepararea alimentelor - şi în special consumul mare de grăsimi şi alimente ambalate adesea aromate şi îndulcite în exces - au creat terenul ideal de înmulţire a
tumorilor şi bolilor precum diabet, colesterol mărit şi obezitate.
Cum ne putem proteja de aceste riscuri? în primul rând, este important să alegem fructe şi legume de sezon, produse „organice" dacă se poate, care nu au fost supuse unor tratamente chimice (sondaje diferite sugerează faptul că substanţele folosite penetrează adânc până în miezul produsului şi împiedică consumul cojii, care este foarte bogată în nutrimente). în lumea naturală, merele nu sunt perfect rotunde şi roşii, ci cu asperităţi şi puţin inegale; cu toate acestea, sunt mult mai gustoase şi pline de savoare, chiar dacă mai puţin plăcute ochiului. Este o idee bună să mâncăm alimente „vii", cum ar fi fructele şi legumele, imediat după ce au fost culese sau cât mai curând posibil după ce au fost recoltate. Printre alte lucruri, cei care consumă fructe şi legume proaspete sunt mai puţin predispuşi la patologii oculare, cum ar fi cataracta sau degenerarea maculară. Iaurtul este, de asemenea, o mâncare bogată în bacili vii extrem de valoroşi şi nevătămători.
Cum ne putem proteja de aceste riscuri? în primul rând, este important să alegem fructe şi legume de sezon, produse „organice" dacă se poate, care nu au fost supuse unor tratamente chimice (sondaje diferite sugerează faptul că substanţele folosite penetrează adânc până în miezul produsului şi împiedică consumul cojii, care este foarte bogată în nutrimente). în lumea naturală, merele nu sunt perfect rotunde şi roşii, ci cu asperităţi şi puţin inegale; cu toate acestea, sunt mult mai gustoase şi pline de savoare, chiar dacă mai puţin plăcute ochiului. Este o idee bună să mâncăm alimente „vii", cum ar fi fructele şi legumele, imediat după ce au fost culese sau cât mai curând posibil după ce au fost recoltate. Printre alte lucruri, cei care consumă fructe şi legume proaspete sunt mai puţin predispuşi la patologii oculare, cum ar fi cataracta sau degenerarea maculară. Iaurtul este, de asemenea, o mâncare bogată în bacili vii extrem de valoroşi şi nevătămători.
Top 10
-Cărți noi
-- 105,00 leiPRP: 111,00 lei
- 99,00 lei
- 118,79 leiPRP: 132,00 lei
Promoţii
-- 37,90 leiPRP: 45,00 lei
- 10,56 leiPRP: 12,00 lei
- 7,48 leiPRP: 8,50 lei
RECENZII