Fericire ACUM!
29,70 lei
PRP: 33,00 lei

Fericire ACUM!

thumbthumb
PRP: 33,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,70 lei
Diferență: 3,30 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 328

DESCRIERE

Fericire ACUM!. Ce spune intelepciunea eterna despre cum sa te simti bine RAPID - Robert Holden


Cea mai mare durere dintre toate este dată de teama că fericirea ne-ar putea evita pentru totdeauna.

…cea mai mare bucurie dintre toate este realizarea faptului că potenţialul de a fi fericit ne stă la dispoziţie chiar acum şi de-a pururi.


…intr-o lume în care prevalează tristeţea şi suferinţa cea mai atroce, cartea lui Robert Holden, Fericire ACUM!, este un izvor nesecat de bucurie! Cartea oferă o formulă uşoară şi inspiraţională a fericirii şi bucuriei care reprezintă dreptul tău prin naştere. Consider această carte un veritabil dar şi nutresc speranţa că va fi citită de milioane de oameni.”
John Bradshaw, autorul cărţii Crearea iubirii


Fericire ACUM! este o explorare radicală şi fantastică a unuia din cele mai preţuite scopuri în viaţă. Bogată în perspective şi înţelepciune pragmatică, lucrarea prezintă un mesaj de speranţă şi vindecare profundă pentru o generaţie prea ocupată cu vânarea fericirii pentru a o mai experimenta cu adevărat.


Robert Holden, Ph.D., face o prezentare personală, plină de afecţiune şi de umor, a manierei în care a creat Proiectul Fericirea, în cadrul căruia desfăşoară o muncă de pionierat. Printr-un amestec imaginativ de poveşti, exerciţii, meditaţii, poeme şi rugăciuni, Robert ne împărtăşeşte filozofia sa distinctă şi cea mai bună manieră de „practicare a fericirii”.

………………

Vizionară şi pragmatică, provocatoare şi plină de compasiune, cartea Fericire ACUM! prezintă o serie de secrete nepreţuite ale adevăratei preţuiri de sine, abundenţei de zi cu zi, relaţiilor bazate pe iubire, succesului interior şi bucuriei durabile – începând din ACEST MOMENT!

………………

Fericirea şi acceptarea de sine

Puţină plăcere din când în când, un minut ocazional de bucurie – reprezintă o cerinţă absolut acceptabilă şi foarte apreciată pentru marea majoritate a oamenilor. La urma urmelor, aceasta este recompensa pentru toată munca, toate eforturile, întreaga suferinţă şi toate sacrificiile pe care le-am făcut până acum. Micile plăceri ale vieţii ni se par întru totul confortabile. Nu la fel de confortabilă ni se pare însă pre­lungirea fericirii, bucuria trăită plenar şi beatitudinea eternă.

Întreabă-te: „Câtă fericire pot suporta cu adevărat?” Poate o oră? O săptămână, o lună, un an, o viaţă de om? Cât timp poţi tăi într-o stare de fericire şi de bucurie înainte de a te îndoi de ceea ce se întâmplă? Cât timp poţi accepta starea de pace interioară înainte de a deveni agitat şi anxios? Cât timp te poţi bucura de iubirea şi de atenţia altcuiva înainte?de a te simţi neconfortabil? Cât timp poţi accepta senzaţia de libertate plenară înainte de a te decide că aceasta trebuie să se sfârşească?

Adevărata problemă nu este timpul, ci acceptarea, şi în particular acceptarea de sine. Fericirea şi acceptarea de sine merg mână în mână. De fapt, nivelul acceptării de sine determină nivelul fericirii tale. Cu cât te accepţi mai mult pe tine însuţi, cu atât mai multă fericire eşti dispus să accepţi, să primeşti şi să savurezi în viaţa ta. Cu alte cuvinte…

tu te bucuri de exact atâta fericire cât consideri că meriţi.

Fericirea este naturală, uşoară şi fără efort atunci când acceptarea de sine este la o cotă înaltă, dar pare o blasfemie când acceptarea de sine este cvasi-inexistentă. Atunci când ai o stare proastă de spirit, visezi la fericire, dar te şi temi în secret că nu o meriţi; de aceea, o pui la îndoială, îi opui rezistenţă, o testezi, te fereşti de ea, o ignori şi respingi orie invitaţie de a fi fericit.

Incapacitatea de a te accepta pe tine însuţi echivalează cu convingerea că nu meriţi să te bucuri de fericire. Prin urmare, este imposibil să ai o acceptare redusă de sine şi să te bucuri în acelaşi timp de fericire. Convingerea că eşti nevred­nic contrazice într-o măsură prea mare fericirea personală, care te face să te simţi vinovat. Cum ai putea accepta ferici­rea dacă eşti convins că nu o meriţi?

Limba: romana
Nr. pagini: 328
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0288 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.