Hipertiroidismul si maladia Graves

thumb
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 285

Alertă stoc

*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Hipertiroidismul si maladia Graves - Sarfraz Zaidi

…tratamentul medical al bolii Graves nu s-a schimbat în ultimii 50 de ani. Trist, dar adevărat!

Tratamentul standard, de obicei cu iod radioactiv, este o abordare superficială, mioapă. Acesta va duce aproape întotdeauna la hipotiroidism.

Apoi veţi fi nevoit să luaţi medicamente pentru tiroidă pentru tot restul vieţii. în plus, iodul radioactiv nu tratează cauza principală a bolii Graves - disfuncţie autoimună care continuă să mocnească şi care ulterior irupe într-o altă boală autoimună.

Fragmente:

…foarte multe persoane care au boala Graves nu pot digera corect polizaharidele din cauza deficienţei enzimelor specifice din intestine.

Polizaharidele parţial digerate devin o hrană optimă pentru bacterii şi drojdii, care se dezvoltă şi duc la suprapopularea bacteriană intestinală şi la sindromul intestinului permeabil.

Principalele polizaharide din dietele noastre sunt amidonoasele. Prin urmare, eliminaţi-le complet din dietă.

Printre ele se numără grâul, orezul, ovăzul, orzul, secara, porumbul, cartofii şi batatele.

Mai există şi o altă polizaharidă prezentă în dieta noastră, numită celuloză, care nu poate fi descompusă în intestinul uman. Prin urmare, nu ajunge să fie hrană pentru bacterii.

Celuloza este fibra noastră dietetică — un important ingredient al sănătăţii. Aceasta previne absorbţia rapidă a glucozei, diminuează colesterolul şi previne constipaţia.

Este interesant de menţionat că, în natură, plantele conţin carbohidraţi precum amidon, celuloză şi zahăr simplu, în special fructoză.

După recoltare, planta este procesată, eliminându-se celuloza şi păstrându>se amidonul. Prin urmare, spunem că toate aceste amidonoase sunt carbohidraţi rafinaţi.

Unele persoane cu boala Graves ajung chiar la pierderea vililor intestinali (nişte structuri minici, în formă de degete, din suprafaţa intestinală, extrem de importante pentru digestie şi absorbţia polizaharidelor).

Această afecţiune se numeşte boala celiacă sau intoleranţa la gluten. Pentru a depista boala celiacă, există o analiză de sânge specifică, care are rolul de a detecta anumiţi anticorpi speciali, numiţi anticorpi antitransglutaminază (tTGA) sau anti-endornysium (EMA).

Presupunând că aţi făcut acest test şi a ieşit pozitiv, atunci trebuie să urmaţi pentru tot restul vieţii o dietă fără gluten - ceea ce înseamnă să nu mâncaţi sub nicio formă gfâu, orz, ovăz şi secară.

Este recomandat să citiţi întotdeauna cu atenţie etichetele alimentelor pe care doriţi să le cumpăraţi.

Nu consumaţi zahăr, substituenţi ai zahărului şi alcooli din zahăr, dar alegeţi mierea

Spuneţi la revedere zahărului, chiar şi celui brun, dar şi alimentelor care conţin zahăr. De ce? Fiindcă zahărul cauzează sindromul de intestin permeabil.

Iată care este procesul: o moleculă de zahăr constă în glucoză şi fructoză. In timpul digestiei, fiecare moleculă de zahăr trebuie să fie descompusă în glucoză şi fructoză de către o enzimă numită sucrază, înainte să poată fi absorbită în sânge.

O mulţime de pacienţi cu boala Graves nu au suficientă sucrază ca să digere zahărul. Zahărul nedigerat se transformă apoi într-un mediu propice înmulţirii excesive a bacteriilor în intestin, ce poate duce la sindromul de intestin permeabil.

Prin urmare, are loc o stimulare inutilă a sistemului imunitar, aşa cum am explicat anterior.

Puteţi folosi mierea pe post de îndulcitor, fiindcă fiecare moleculă de miere constă doar în glucoză. Ea nu necesită descompunerea ulterioară în intestin înainte de a fi absorbită în sânge.

Evitaţi îndulcitorii artificiali precum sucraioza (Splenda), zaharina (SugarTwin, SweefN Low), aspartamul (Equal, NutraSweet), acesulfamul (Sunett, Sweet One) şi neotamul...


CUPRINS:

Capitolul 1
De ce iodul radioactiv nu este o opţiune corectă de tratament pentru pacienţii cu boala Graves

Capitolul 2
Ce este tiroida?

Capitolul 3
Ce este boala Graves?

Capitolul 4
Simptomele bolii Graves

Capitolul 5
Diagnosticarea bolii Graves

Capitolul 6
Alte cauze ale hipertiroidismului

Capitolul 7
Tratamentul tradiţional al bolii Graves şi hipertiroidismului

Capitolul 8
Care sunt cauzele reale ale bolii Graves?

Capitolul 9
O strategie în cinci paşi pentru tratarea maladiei Graves: o abordare ştiinţifică, cuprinzătoare şi eficientă

Capitolul 10
Inlăturarea temerilor

Capitolul 11
Dieta în boala Graves

Capitolul 12
Suplimentarea vitaminei D21

Capitolul 13
Suplimentarea vitaminei B12

Capitolul 14
Utilizarea judicioasă a medicamentelor antitiroidiene

Capitolul 15
Boala oculară Graves

Capitolul 16
Boala Graves şi sarcina

Capitolul 17
Studii de caz

Limba: romana
Nr. pagini: 285
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0331 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.