Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a
DESCRIERE
“Fin analist si evaluator, Nicolae Lupu va invita într-un labirint de norme si standarde pe care, uneori, nici initiatii nu le stapânesc în întregime. Ar fi gresit daca as spune ca volumul se adreseaza cunoscatorilor, pentru ca, în aceeasi masura, el este un ghid complex pentru tinerii care vor sa-si construiasca aici o cariera.”
Detalii: Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a.
Lucrarea Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a este o abordare monografica a sectorului activitatilor hoteliere, inclusiv de restaurant.Temele sunt abordate in ordine cvasicronologica, incepand cu studiul de piata si studiul de fezabilitate premergatoare construirii unui hotel - integrand o serie de premise ale acestuia din urma, precum sistemul uniform de contabilitate hoteliera.
Urmeaza componentele mediului extern al intreprinderii hoteliere, incepand cu clientela. Un intreg modul este dedicat formelor de exploatare a hotelurilor, in primul rand a lanturilor hoteliere, aflate in evident progres si in Romania. Organizarea si exploatarea departamentelor cazare si alimentatie, incluzand elemente de tehnologie a activitatilor desfasurate, pot fi considerate nucleul intregii lucrari; de asemenea, sunt analizate caracteristicile altor prestatii hoteliere, ce da exemplu organizarea de conferinte si banchete, cazinoul, centrul de sanatate etc.
In societatea moderna dezvoltarea productiei este conditionata de comercializare. De aceea, activitatii de marketing-vanzari si problemelor conexe le sunt consacrate modulul urmator. Conducerea prin bugete, evaluarea hotelurilor etc. apropie ultimul modul de problematica studiului de fezabilitate si, mai ales, de premisele acestuia.
Limba:romana
Nr.pagini:496
Dimensiuni:
An aparitie:2010
Top 10
-Cărți noi
-- 105,00 leiPRP: 111,00 lei
- 99,00 lei
- 118,79 leiPRP: 132,00 lei
Promoţii
-- 739,00 leiPRP: 781,00 lei
- 302,00 leiPRP: 319,00 lei
- 339,00 leiPRP: 359,00 lei
RECENZII