Mierea, proprietati si utilizari
DESCRIERE
Va sunt prezentate varietatile de miere, cu precadere cele mediteraneene din Italia, dar şi sortimentele romanesti cele mai apreciate.
…un produs uşor digerabil, gustoas şi sănătos, bogată în proprietăţi curative, mierea este redescoperită în prezent ca aliment complex şi ca intensitate a gustului.
Ea este consumată de cei care apreciază alimentele simple şi autentice, dar şi de cei care au nevoie de diete speciale.
Cititorilor le sunt dezvăluite numeroase reţete pentru sănătate, uşor de realizat şi la îndemâna oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum şi un număr impresionant de reţete de mâncăruri sărate, deserturi şi băuturi, toate având la bază mierea, această adevărată minune a naturii...
Limba: Romana
Nr.pagini:136
Dimensiuni:15x21
An aparitie: 2013
Top 10
-Cărți noi
-- 40,80 leiPRP: 48,00 lei
- 32,30 leiPRP: 38,00 lei
- 19,71 leiPRP: 21,90 lei
Promoţii
-- 23,75 leiPRP: 25,00 lei
- 13,50 leiPRP: 15,00 lei
- 40,80 leiPRP: 48,00 lei
RECENZII