Plantele, aliment si medicament
DESCRIERE
Plantele, aliment si medicament
…copil, matur sau vârstnic, Omul trebuie să înţeleagă că numai hrana vie va scoate din dicţionarul său cuvântul „boală″, dar că aceasta nu se consumă la întâmplare.
De aceea trebuie să învăţăm cum se pot combina corect mâncărurile. Spre exemplu, unele alimente se digeră mai repede, altele mai greu, o combinaţie incorectă între ele determinând fermentaţia cu toate consecinţele ei dezgustătoare.
-fructele se consuma pe stomacul gol, ele avand perioada cea mai scurta de digerare si de trecere prin stomac;
-niciodata nu se combina albuminele cu proteinele. Se pot combina doua proteine de acelasi fel (produse lactate diferite: branza, smantana, iaurt), dar nu diferite (oua cu lactate)
-nu se mananca dupa ora 20;
-cand doriti un pahar de vin natural, beti-l numai pe stomacul gol, cu 30 minute inainte de masa;
-saptamanal este bine sa programati o zi de post negru; daca nu puteti consumati numai fructe sau salate de cruditati;
Multi oameni au suferit de maladii grave, dar dupa un regim de hrana vie pe care l-au respectat cu strictete, s-au insanatosit, fara ajutorul medicamentelor de sinteza, care mai mult otravesc corpul, cauzandu-i frecvent alte boli…
CUPRINS:
Capitolul 1. Ce trebuie sa stim despre legume, plante aromatice, fructe si cereale?
Capitolul 2. Lapte vegetal, sucuri, germeni
Capitolul 3. Pulberi si ceaiuri din plante
Capitolul 4. Mierea si produse ale stupului
Capitolul 5. Retete de „hrana vie”
Paste. Salate. Sosuri.
Torturi, aperitive.
Supe-creme si ciorbe.
Dulciuri preparate la rece
Sucuri de fructe cu miere
Tincturi
Autor: Elena Nita Ibrian
Limba: romana
Nr.pagini: 142
Dimensiuni:
An aparitie: 2012
Top 10
-Cărți noi
-Promoţii
-- 25,49 leiPRP: 29,99 lei
- 31,50 leiPRP: 35,00 lei
- 8,80 leiPRP: 10,00 lei
RECENZII