Retete de Paste reinterpretate - Dan-Silviu Boerescu
DESCRIERE
Retete de Paste reinterpretate
Dan-Silviu Boerescu
Una dintre cele două mari Sărbători Creștine prăznuite de români ne aduce dintotdeauna pe mese o abundență de specialități. Totuși, același drob, același cozonac, aceeași pască, același stufat de miel, aceleași costițe la cuptor sau pe grătar, aceleași ouă roșii?!? Am găsit soluțiile pentru a aduce ceva nou fără a pierde nimic din semnificațiile spirituale ale acestor rețete de suflet.
Bucătărescu vă recomandă, pe lângă reperele binecunoscute, obligatorii pentru tradiția culinară românească, cozonacii din 50 de ouă ai bunicii lui Păstorel, pasca fără aluat sau cea cu ciocolată ori cu ananas, ouă umplute cu avocado și caș afumat, desertul cu fructe uscate mâncat de Iisus și cei 12 Apostoli la Cina cea de Taină, sufleul de miel cu cartofi, rotocoalele de ied la proțap, berbecul cu sardele, „epigramele” de miel, colomba pascală, pulpa de miel la cuptor cu peltea de zarzăre, cotletele de miel în stil thailandez, mielul gătit grecește la jar, tocănița turcească în ulcior de lut, costițele de miel alintate cu ciocolată sau tortul Hennessy.
Top 10
-Cărți noi
-- 40,80 leiPRP: 48,00 lei
- 31,00 leiPRP: 33,00 lei
- 38,00 leiPRP: 40,00 lei
Promoţii
-- 37,90 leiPRP: 45,00 lei
- 10,56 leiPRP: 12,00 lei
- 7,48 leiPRP: 8,50 lei
RECENZII