Secretele celor trei maestri ai succesului pentru a-ti schimba viata. Napoleon Hill, Dale Carnegie, Joseph Murphy

thumb
Preț: 54,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-588-834-0
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 383
Format: 15X22,5

DESCRIERE

Secretele celor trei maestri ai succesului pentru a-ti schimba viata.

Trei obiceiuri fundamentale care îți vor îmbunătăți statutul financiar, relațiile și sănătatea

Napoleon Hill, Dale Carnegie, Joseph Murphy



Trei personalitati marcante din lumea afacerilor isi dezvaluie secretele, intr-o antologie ce reuneste viziunile lor asupra vietii, astfel incat tu sa dobandesti o imagine de ansamblu care sa te ajute sa faci bani.

Vei invata sa-ti folosesti incredibila putere a psihicului pentru a atrage prosperitatea in viata ta...

Fragmente:

Cum funcţionează mintea ta:
puterea miraculoasă a subconştientului


AI O MINTE ŞI AR TREBUI SĂ ÎNVEŢI s-o foloseşti. Există două niveluri ale minţii — cel conştient sau raţional şi cel subconştient sau iraţional.

Gândeşti folosind conştientul şi orice se regăseşte în mod normal la acest nivel coboară în subconştient, care creează în conformitate cu natura gândurilor tale.

Subconştientul este sursa emoţiilor şi reprezintă mintea creativă. Dacă ai gânduri bune, rezultatele vor fi bune; dacă ai gânduri rele, rezultatele vor fi rele. Aşa funcţionează mintea.

Principalul lucru pe care trebuie să-l ţii minte este că, odată ce subconştientul acceptă o idee, începe s-o execute. Este un adevăr interesant şi subtil faptul că subconştientul lucrează la fel atât pentru ideile bune, cât şi pentru cele rele.

Când este aplicată într-o manieră negativă, această lege este cauza eşecului, frustrării şi nefericirii. Cu toate acestea, atunci când ai o gândire armonioasă şi constructivă, te bucuri de sănătate, succes şi prosperitate.

liniştea sufletească şi sănătatea trupească sunt inevitabile atunci când începi să gândeşti şi să simţi corect. Orice ai cere mental şi ai considera adevărat, subconştientul va accepta şi va transpune în realitate.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ţi convingi subconştientul să-ţi accepte ideea şi legea acestuia va determina sănătatea, pacea sau poziţia socială pe care ţi-o doreşti. Tu dai comanda sau decretul, iar subconştientul va reproduce cu exactitate ideea ce i-a fost imprimată.

Legea minţii tale este următoarea: vei primi o reacţie sau un răspuns de la subconştient în funcţie de natura gândului sau ideii păstrate în conştient.

Psihologii şi psihiatrii subliniază că, atunci când gândurile sunt transmise subconştientului, acestea îşi lasă amprenta asupra celulelor cerebrale. Imediat ce subconştientul acceptă o idee, acţionează spre punerea acesteia în practică.

El funcţionează prin asocierea ideilor şi foloseşte fiecare informaţie pe care ai dobândit-o pe parcursul vieţii pentru a-şi atinge scopul. Valorifică puterea, energia şi înţelepciunea infinite din interiorul tău.

Aplică toate legile naturii pentru a reuşi. Uneori, pare să vină cu o soluţie imediată pentru problemele tale, însă, alteori, are nevoie de zile, săptămâni sau perioade mai lungi... Căile lui nu pot fi desluşite.

Diferenţierea termenilor: conştientul şi subconştientul

Trebuie să ţii minte că nu vorbim despre două minţi, ci despre două sfere de activitate ce formează un întreg. Conştientul este mintea raţională. Este acea componentă a minţii care alege.

De exemplu, îţi alegi cărţile, casa şi partenerul de viaţă. Iei toate deciziile prin intermediul conştientului Pe de altă parte, fără nicio alegere conştientă din partea ta, inima funcţionează automat, iar procesele digestiei, circulaţiei şi respiraţiei sunt desfăşurate de subconştient prin acţiuni independente de controlul tău conştient.

Subconştientul acceptă lucrurile care-i sunt imprimate sau ceea ce crede conştientul. El nu analizează situaţia asemenea conştientului şi nu are dezbateri controversate cu tine.

Este asemenea solului care primeşte orice fel de seminţe, bune sau rele. Gândurile tale sunt active şi pot fi comparate cu seminţele. Cele negative şi distructive continuă să aibă o influenţă nefastă asupra subconştientului şi, la timpul potrivit, vor ieşi la suprafaţă sub forma experienţelor corespunzătoare.

Ţine minte, subconştientul nu încearcă să dovedească faptul că gândurile sunt bune sau rele, adevărate sau false, însă răspunde în conformitate cu natura acestora.

De exemplu, dacă presupui conştient că un lucru este adevărat, cu toate că poate fi fals, subconştientul îl va accepta ca adevărat şi va genera rezultatele ce trebuie să urmeze presupunerii tale...

  • Napoleon Hill a fost unul dintre primii şi cei mai faimoşi autori americani de cărţi motivaţionale. Ideile cuprinse în lucrările sale sunt actuale şi în zilele noastre.
    Dale Carnegie a scris nenumărate cărţi şi a susţinut conferinţe în care a instruit oamenii în arta vorbirii în public. Metodele sale sunt atât de apreciate, încât Fundaţia Carnegie atrage şi în prezent mii de persoane interesate de îmbunătăţirea relaţiilor cu ceilalţi.
    Joseph Murphy a explicat pe înţelesul tuturor principiile universale după care funcţionează societatea, ajutând astfel multe persoane să-şi schimbe fundamental viaţa şi devenind unul dintre pionierii spiritualităţii moderne.

    Napoleon Hill (1883-1970) a fost un celebru autor american de cărţi motivaţionale. A trecut de la jurnalistică la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi, evoluând rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri, preşedinţi şi personalităţi precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford.
    Preocupările lui Hill au vizat convingerile personale ale individului şi rolul lor în atingerea succesului. Ca rezultat al cercetărilor întreprinse în calitate de reporter şi la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filosofia împlinirii“, abordată în multe dintre cărţile sale, cu scopul de a dezvălui calea spre îmbogăţire, formula prin care orice om se poate realiza atât pe plan material, cât şi spiritual. Deşi concepute cu mult timp în urmă, ideile lui Napoleon Hill sunt, în continuare, fundamentale pentru domeniul dezvoltării personale.

    Dale Carnegie (pe numele său real Dale Carnegey) s-a născut la 24 noiembrie 1888, întro fermă din Missouri şi s-a stins din viaţă la 1 noiembrie 1955, la Forest Hills, New York. Este considerat cel mai mare autor de literatură motivaţională din toate timpurile.
    Situaţia financiară precară de care s-a lovit la începutul vieţii l-a îndrumat către o carieră fulminantă, ajungând curând să conferenţieze cu sălile pline pe teme precum influenţarea oamenilor şi arta discursurilor. Concomitent, începe să publice diverse broşuri în care-şi pre­zintă în mod sistematizat metodele de învăţare; în 1926, acestea vor fi adunate într-o carte despre arta de a vorbi în public.
    Pe Dale Carnegie îl regăsim în topul celor mai bine vânduţi autori din toate timpurile. La jumătate de veac de la moartea lui, atât scrierile, cât şi cursurile sale sunt la fel de solicitate ca în primii ani după lansare, iar conferinţele Fundaţiei Carnegie sunt frecventate şi azi de mii de oameni, probându-şi astfel actualitatea şi utilitatea.
    Joseph Murphy (1898-1981) a primit o educaţie aleasă, atât în Irlanda, cât şi în Anglia. Şi-a petrecut mulţi ani studiind diversele religii ale lumii, cu o aplecare deosebită către religiile orientale. Acest lucru l-a condus la o înţelegere aprofundată asupra adevărului conţinut, practic, de toate religiile lumii, şi anume, principiul universal care susţine că: „Toată puterea de care avem nevoie se află în noi!“
    Murphy a fost liderul spiritual al Bisericii Ştiinţei Divine din Los Angeles, timp de 28 de ani. Predicile sale duminicale atrăgeau în jur de 1 500 de oameni. Murphy a avut, de asemenea, o emisiune difuzată la radio, extrem de populară în acele vremuri şi a scris peste 30 de cărţi.

 

Limba: romana
Nr. pagini: 383
Dimensiuni: 15X22
An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0320 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.