Supe si ciorbe — 77 de retete mai vechi si mai noi
Alertă stoc
DESCRIERE
Supe si ciorbe
77 de retete mai vechi si mai noi
...cum remarca şi celebrul Jaques-Yves Cousteau, avem o bucătărie absolut savuroasă, dar puţin cunoscută, în care supele şi ciorbele se remarcă în mod special. Sau, altfel spus, suntem nişte „ciobari” de excepţie.
Iată de ce o carte de reţete dedicată „felurilor lichide” este mai mult decât bine venită în peisajul nostru editorial.
Dar nu orice reţete, ci unele care păstreze contactul cu gusturile şi cu ingredientele folosite la noi.
Retete de ciorbe si supe
-Supă-cremă de roşii cu vin,
-Supă franţuzească de ceapă, minestrone,
-Supă italiană de scoici cu roşii,
-Ciorbă asiatică iute-acrişoară, dar şi ciorbă cu perişoare de peşte,
-Ciorbă de potroace,
-Borş de miel cu verdeţuri,
-Ciorbă de pui a la grec sau ciorbă de burtă
…………………………………
...acestea sunt doar câteva dintre cele 77 de reţete pe care cititorul le va găsi în volumul „Supe şi Ciorbe”.
Sunt atât reţete tradiţionale româneşti, la care se adaugă reţete celebre în lume, care nu puteau lipsi, cât şi multe idei noi pentru „ciorbarul” român, unele insolite chiar.
Ba există chiar şi un capitol dedicat supelor reci din fructe, delicioase ca desert, dar şi ca aperitiv răcoritor şi savuros.
Cu alte cuvinte, o carte pe care merită să o ai la îndemână în bucătărie.
Autor: Ioana Radovici
Limba: romana
Nr.pagini: 136
Dimensiuni: 15x21
An aparitie: 2012
Top 10
-Cărți noi
-- 35,70 leiPRP: 42,00 lei
- 40,80 leiPRP: 48,00 lei
- 40,80 leiPRP: 48,00 lei
Promoţii
-- 25,49 leiPRP: 29,99 lei
- 31,50 leiPRP: 35,00 lei
- 8,80 leiPRP: 10,00 lei
RECENZII