Supercombustibil. Chei ketogenice pentru a revela secretele grăsimilor bune, rele și ale unei sănătăți extraordinare

Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor: Joseph Mercola, James DiNicolantonio
ISBN: 978-606-8758-71-8
Editura: Atman
Anul publicării: 2019
Pagini: 326
DESCRIERE
Supercombustibil. Chei ketogenice pentru a revela secretele grăsimilor bune, rele și ale unei sănătăți extraordinare
Joseph Mercola, James DiNicolantonio
Modalități de a urma o dietă ketogenică;
Cum și de ce diverse agenții pentru sănătate v-au recomandat să reduceți consumul de grăsimi animale și să consumați mai multe uleiuri vegetale, și cum acest lucru poate fi dăunător pentru sănătatea dumneavoastră;
De ce organismul are nevoie de mult mai multe grăsimi omega-3 decât consumă majoritatea oamenilor și de ce suntem expuși deficitului de grăsimi omega-3;
Cum multe dintre efectele negative asupra sănătății de care au fost acuzate grăsimile saturate se datorează de fapt uleiurilor vegetale prelucrate industrial;
Cât de multe grăsimi omega-6 și omega-3 ar trebui să mâncați pentru a vă menține într-o stare de sănătate înfloritoare chiar și la o vârstă înaintată – și care dintre alimente sunt bune surse ale acestora;
Cum anumite afecțiuni, medicamente și alte aspecte legate de stilul de viață influențează deficitul de grăsimi omega-3;
Cum poate un raport ridicat între grăsimile omega-6 și grăsimile omega-3 să ducă la diabet, la creșterea în greutate și la obezitate (indiciu: nu este vorba doar de reducerea carbohidraților!);
Cum să alegeți cele mai sănătoase tipuri de grăsime, inclusiv care sunt alimentele care ar trebui să facă parte din dieta dumneavoastră, cu ce uleiuri puteți găti și ce suplimente alimentare să luați (dacă v-ați simțit vreodată copleșiți în ceea ce privește suplimentele alimentare, nu va mai fi cazul!).
Cum și de ce diverse agenții pentru sănătate v-au recomandat să reduceți consumul de grăsimi animale și să consumați mai multe uleiuri vegetale, și cum acest lucru poate fi dăunător pentru sănătatea dumneavoastră;
De ce organismul are nevoie de mult mai multe grăsimi omega-3 decât consumă majoritatea oamenilor și de ce suntem expuși deficitului de grăsimi omega-3;
Cum multe dintre efectele negative asupra sănătății de care au fost acuzate grăsimile saturate se datorează de fapt uleiurilor vegetale prelucrate industrial;
Cât de multe grăsimi omega-6 și omega-3 ar trebui să mâncați pentru a vă menține într-o stare de sănătate înfloritoare chiar și la o vârstă înaintată – și care dintre alimente sunt bune surse ale acestora;
Cum anumite afecțiuni, medicamente și alte aspecte legate de stilul de viață influențează deficitul de grăsimi omega-3;
Cum poate un raport ridicat între grăsimile omega-6 și grăsimile omega-3 să ducă la diabet, la creșterea în greutate și la obezitate (indiciu: nu este vorba doar de reducerea carbohidraților!);
Cum să alegeți cele mai sănătoase tipuri de grăsime, inclusiv care sunt alimentele care ar trebui să facă parte din dieta dumneavoastră, cu ce uleiuri puteți găti și ce suplimente alimentare să luați (dacă v-ați simțit vreodată copleșiți în ceea ce privește suplimentele alimentare, nu va mai fi cazul!).
Top 10
-Cărți noi
-Promoţii
-- 72,00 leiPRP: 85,00 lei
- 28,00 leiPRP: 30,00 lei
- 55,65 leiPRP: 58,58 lei
RECENZII